Медии

Телевизия "Кракра"

Телевизия Кракра има 24 часова схема на работа включваща широк спектър от програми: новини, публицистика, развлекателни, музикални, детски, културни и други предавания. Предавания като "Неделно Утро", "Новини +", "Мераци", както и емисиите новини редовно дават трибуна за изява на членовете на ОМС Перник.

http://krakra.net/ - сайт на КТВ "Кракра"

 


 

Градски Вестник

Ежедневникът "Градски вестник" е частно издание. Първият брой излиза на 19.08.1993 г. Разпространява се в градовете Перник, Брезник, Радомир, Трън, Ковачевци, Земен и други селища от Пернишка област. Цялостният живот в Пернишка област - икономическия, финансов, политически, спортен и културен живот, намира място на страниците на вестника. С проблемни статии, анализи и журналистически разследвания се отразяват най-горещите теми от ежедневието на региона. Богати са и рекламните страници на вестника.

 http://pernik.net/gv.htm - сайт на Градски вестник

 


 

Вестник Съперник

Вестник Съперник е пернишки таблоид, който се издава ежедневно. В 16 страници перничани научават новините от деня и съобщенията, обявите и рекламите от града ни.

http://sapernik.pernikinfo.com/ - сайт на в. Съперник

 


 

Радио Благоевград

Радио Благоевград е поделение на Българското национално радио. Излъчва 18-часова всекидневна програма - от 6.00 до 24.00 часа чрез шест предавателя: FM - 90.9 ; 102.3 ; 103.2; 105.2 MHz и MW - 864 KHz. Това дава възможност програмата му да звучи от София до Кулата, от Кюстендил до Самоков, до гр. Гоце Делчев и Западните Родопи - цяла Югозападна България, както и в Македония и Северна Гърция.

http://www.radioblg.com/ - сайт на Радио Благоевград


 

Общинско Радио

Радиото излъчва популярна българска и чуждестранна музика, новини от Перник и страната и други предавания. Жителите на град Перник се осведомяват директно за протичането на заседанията на Общинския съвет, именно от честотата на Общинско радио, като по този начин научават първи за взетите решения.

телефон в студиото: 076/602058


 

Вестник Вяра

Вестник Вяра е информационният всекидневник на югозападна България. Разпространява се в Пернишка, Кюстендилска и Благоевградска област. Офисите му се намират в град Дупница и гр. Благоевград. Редом с печатното издание излиза и електронно. Има както регионални така и национални новини. Има спортни и любопитни статии.

http://viara-online.com/index.php -сайт на вестник Вяра