ОМС даде старт на работата по организирането на конкурс за млади момичета от Перник

  Miss teen Pernik е заглавието на конкурса за млади момичета от Перник, което начало беше дадено вчера с пресконференция от 13:30 ч. в Общинския младежки дом. Организаторите споделиха, че конкурса ще протече основно online в интернет за което е бил създаден специално изграден сайт в който да става регистрацията на участничките, а по-късно и самото гласуване.

 Условията са момичетата да са ученички между 14 и 19 години,  да учат и живеят в Перник. Гласуването ще e на интернет адрес: http://miss.ipernik.com Първите 10 участнички, които получат най-много гласуве в сайта ще участват на самата церемония в Младежкия дом. Гласуването е ограничено по IP адрес - от един IP адрес може да се гласува само и единствено за една участничка и то веднъж. Не можете да гласувате втори път от същия адрес или да гласувате за друга участничка.  Регистрациите започват от 24 Март. Гласуването за участничките започва на 01 Април, като регистрациите все още са отворени до края.18 Април приключва гласуването online и се уведомяват момичетата, които са сред първите 10.

 Финалния кръг ще се проведе на официална церемония в Общински младежки дом в Перник на 21 Април от 18:00 часа. Поканени да присъстват са всички желаещи. За доброто настроение на гостите ще се погрижи група ''EDIT''. Елате, защото  купонът ще е гарантиран!

 

ОРГАНИЗАТОРИ

Интернет медия иПерник
Общински младежки съвет
Общински младежки дом Перник
Консултативен съвет по младежка политика