Новини

Смяна в ръководството на ОМС

С подновен състав на своето ръководство се    появи Общински Младежки Съвет на   последното си Общо Заседание. Явор Давидков представи пред своя екип новите попълнения в Управителния съвет.  Новият зам. председател на ОМС от дни е Христиан Богданов ученик от ''ПГТС Арх. Йордан Миланов'', а Главен секретар  на младежкия съвет е Симона Веселинова, ученичка от ''ГПЧ Симеон Радев''.  

 

ОМС даде старт на работата по организирането на конкурс за млади момичета от Перник

  Miss teen Pernik е заглавието на конкурса за млади момичета от Перник, което начало беше дадено вчера с пресконференция от 13:30 ч. в Общинския младежки дом. Организаторите споделиха, че конкурса ще протече основно online в интернет за което е бил създаден специално изграден сайт в който да става регистрацията на участничките, а по-късно и самото гласуване.

Купата на кмета отиде при танцьори от Стара Загора.

    

Бургазлии пък отнесоха Купата на България

 

Общински младежки съвет организира по повод деня на народните будители кампанията „Предай нататък”.

       

Инициативата цели да мотивира младите хора да се върнат към позабравеното четене на книги. Младежите приканват всички перничани да отделят част от свободното си време през следващата седмица, за да се включат в кампанията.

Общински младежки съвет с нов председател

Явор Давидков, ученик в 11 клас на Строителната гимназия, е новият "младежки кмет" на Перник.


Общинският младежки съвет в Перник избра днес своят нов председател на редовно свикани избори, съобщиха от Общинския младежки дом в града.

Превантивно информационния център продължава кампанията - “Аз избрах живота – музиката е достатъчна”.

След като през месец декември 2008 година  в клуб  "Maze"  в Перник бе подписан първият морален меморандум част от кампанията  “Аз избрах живота – музиката е достатъчна” , инициирана от Превантивно информационен център - Перник и Община Перник вчера в присъствието напредставители на общинската администрация, организации, общественици и младежки сдружения такъв беше подписан и със собственика на кафе "Фаги"  Светлозар Райков .

ТРАНСГРАНИЧЕН СЕМИНАР ПО ПРОЕКТ - "РАЗВИТИЕ НА КАПАЦИТЕТА НА МЛАДЕЖКИТЕ ЦЕНТРОВЕ ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ И СЪТРУДНИЧЕСТВО

 В периода 26-ти – 28-ми Март, 2009г., в гр. Перник  се проведе трансграничен семинар по проект “Развитие на капацитета на младежките центрове за обмяна на опит и сътрудничество в пограничните райони на България и Сърбия”.  Партньори по проекта са е Център за развитие на гражданското общество „Протекта” гр. Ниш, Сърбия , Сдружение с нестопанска цел МЛАДЕЖ град Перни и Общински Младежки Съвет гр. Перник .  Семинарът се организира с любезното съдействие и подкрепата на община Перник и Общински Младежки Дом .

Syndicate content