Редакционна

Вашият глас

Тук е мястото за вашите публикации. Ако имате собствени статии или материали, които мислите, че биха били полезни и интересни за нашите посетители, изпратете ни ги на omc.pernik@gmail.com , ние ще ги публикуваме.

Структурен диалог с глухонеми не може да се води!!!

Членовете на Общински младежки съвет гр. Перник и Сдружение с нестопанска цел „Младеж” гр. Перник изразяват своето силно недоволство, свързано с провеждането на анонсирания от организаторите като „непартиен двудневeн семинар за разработване на проекти, финансирани от ЕС, отворен за участие на млади хора и неправителствени организации”.

Нова книга на пазара

"Сборник с басни" ще издават от Общинския Младежки Съвет в Перник, пошегуваха се от организацията. Повод за това стана придобилата сензационен характер прословута басня, публикувана наскоро в интернет пространството, която и днес може да се намери от по-любопитните.

Образованието ни излиза от нокаут

Нашето свидно, родно образование малко по малко излиза от нокаута, в който го вкара като боксьор хърбав балетист, "плавният и безпроблемен" преход, който претърпяхме всички ние през послените години. Такава констатация може да се направи месеци след бурната есен изкарала хиляди учители, та и ученици по площадите.

Перник бе истинската столица на България за 3 дни

Завърши Международният маскараден фестивал "Сурва 2008" Перник. Каквото и да кажем за него ще бъде малко, недостатъчно. Всъщност по някога хубавите неща не могат да се опишат, те трябва да се изживеят. Единствено съжаление могат да изпитват тези които не успяха да се докоснат до магическата атмосфера тези дни в Перник.

Апел за насърчаване на младежкото доброволчество в България

„Ние, българските младежи и работещите в сферата на младежките дейности в България, участници в Третия Национален форум БГ “МЛАДЕЖ” апелираме към Министерския съвет, Държавната агенция за младежта и спорта и всички други заинтересовани страни – държавни и местни власти и граждански организации за:

Нетрадицонни методи за подбор на персонала

Кандидатите за кметове на община Перник вече са ясни. Редица от „стари” величия, все познати на пернишката публика. Сега на дневен ред са кандидатите за общински съветници. Много важна, определяща част от управлението на общината. На какви критерий трябва да отговарят те не е съвсем ясно.

Syndicate content