Дейности на ОМС

Общински младежки съвет организира по повод Деня на народните будители - 01.11, кампанията „Предай нататък"

Инициативата цели да мотивира младите хора да се върнат към позабравеното четене на книги. Младежите приканват перничани да отделят част от свободното си време през следващата седмица, за да се включат в кампанията.

Тази графа има архивна функция

Здравейте. Графата "Дейности на ОМС" беше създадена като архив, за да помести всички тези неща, които нашата организация реализира преди създаването на този сайт. Всички настоящи дейности на младежкия съвет могат да бъдат видяни както на първа страница на сайта, преглеждайки публикациите в хронологичен ред, така и от графите "Новини" или "Събития".

Работна среща

Среща-разговор с ръководството на Община Перник относно съвместно партньорство през годината, на 8 февруари проведоха ОМС в своя кабинет. На срещата присъстваше г-жа Зоя Асенова, зам. кмет на Община Перник и Милчо Спасов, директор на ОбМД.

Младите и местната власт

Внасяне на „Европейска харта за участие на младите хора в живота на общините и регионите” в ОбС гр.Перник, разгледана и приета на февруарската сесия на ОбС осъществи младежката организация.

Ботев днес

Дискусия на тема "Ботев днес" организираха младите съветници в началото на месец Февруари. В нея се включиха представители на 2 пернишки училища- ПТГ "Юрий Гагарин" и ПГМ "Христо Ботев".

На лед

Организирано посещение с кмета на гр.Перник на ледена пързалка в гр.София се състоя в края на месец Януари на 22ри.

Честито европейско рожденство!!!

"Честито Европейско рождество", това пожелаха членовете на ОМС на участниците в Международния Семинар "Обединени в различията", провел се в Двореца на Културата между 9 и 11 Януари.

Syndicate content