Събития

Състав и Ръководство

Списък на членовете на ОМС

0,1 процента от населението на Община Перник са се записали и участвали активно в структурата на Общински Младежки Съвет гр. Перник за последните 2 години. Това прави приблизително 100 млади перничани, допринесли за  развитието на гражданското общество в миньорския град. 

XI-та Национална пролетна сесия на Общинските младежки съвети и парламенти

 

  Перник събира младежи от цялата страна през месец април. Градът ни и Общинският младежки съвет ще бъдат домакини на 11-тата наци

 

онална пролетна сесия

 

Четвъртък 10:00. Избори!

В Четвъртък от 10:00, в залата на ОбМД ще се проведат избори за председател на Общинския Младежки Съвет. И въпреки, че залога не е толкова голям, колкоте беше в САЩ преди броени дни, в четвъртък ще бъде избран новият лидер на най-голямата младежка организация в областта.

Среща по абитуриентски

За повече дисциплина в училище апелираха 18 абитуриенти от пернишките средни училища, които завършват тази година.

На пук на министъра - нашите ученици първи в страната

Учениците от Перник и София са най-добре подготвени по български и математика в четвърти клас. Това показват националните тестове по двата основни предмета, обявени вчера от министъра на образоването и науката (МОН) Даниел Вълчев.

ГПЧЕ "Симеон Радев" с нов сайт

ГПЧЕ "Симеон Радев" пусна супермодерен нов сайт в уеб пространството тези дни.  Езиковата гимназия, която наскоро раздаде немски езикови дипломи, а преди около месец възпитаничка на ГПЧЕ спечели международна езикова награда за превод в сърцето на Европа, се отличава и със завидни компютърни умения на своите възпитаници.

Syndicate content